(not) Just another wedding

8 Sep

Here is another casual outdoor wedding i found in Indonesia. Superb! all of the pictures are courtesy of the Wedding Organizer, http://mydiamondswedding.com

The Couple: Dian & Rizki

The Date: 25 Juni 2011

The Venue (Akad & Reception) : Maxi’s Resto, Bandung

Decoration : TRS

 

And meet the happy n lucky couple:

 

 

Love,

C

2 Responses to “(not) Just another wedding”

  1. Lei September 9, 2011 at 6:08 am #

    Haaai sesama penganten Sulavesi!

    Thank you yaaah, udah beberapa kali mampir ke blog kawinan gue! Gue pun sebenernya beberapa kali kesini tapi blm pernah komen😀 The wedding dresses looked awesome dan kamyu cantik aaah, terlepas drama riasan akad nikahnya! Spt kata orang-orang, I reeaaally don’t find what’s wrong in it😉

    Stress lho gue dulu sempet memburu Myrna Myura, buat jait kebaya utk acara kawinan adekku bulan ini, emang full abis dia hehe

    • citralwi September 23, 2011 at 1:55 pm #

      Aaaahhh leija!
      Makasih yaaaa, you looked absolutely amazing and gorgeous.

      waw! samaaa dong, aku skrg lagi ngurusin kebaya adekku yg mo nikah awal tahun depan!
      Emsss, susah beuts dapat myrna tuh. Yang ngantri rame!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: